BLOGINI

15.6.2021

Kesäkuuta ihmetellessä...

 Tässä sitä pitkästä aikaan aamupalan ja äänikirjan äärellä. Aika vaan kummasti kulkee eteenpäin, päivät puuhaisia enemmän tai vähemmän. Jotenkin on aika jolloin tökkii kaikki mikä liittyy Someen.  En saa mistään mitään, teen juttuja rutiinilla ja välillä miettien miksi teen?   

Viikonloppu ajeluja on harrastettu sekä kävin ystävääni rehvaamassa. Juhlimme hänen pyöreitä vuosiaan ja ne olisi itselläni edessä ensi vuonna. Kuten aikaisemmat pyöreät vuodet menemme sen ohi ihan arkisen tavallisesti. Ei tule kriisiä, ei tule juhlia, elämä vaan on sellaista. Ystäväni on ensimmäinen oikea ystävä ja matkaa on kuljettu 11-12v . En olisi uskonut että semmoinen ihminen tulee vastaan elämässäni. 

Synttärilahja omenapuu ja kuohari :)

Ystävä jonka kanssa voi puhua mistä vaan, ilman tuomitsemista jne   Ihailen ihmisiä joilla on ystäviä lapsuudesta asti. Itselläni ei sellaista ole ollut, mutta sitten itsensä kanssa on saanut taapertaa. Ärsyttävää on ollut ne ihmiset jotka ystävinä olen pitänyt sinisilmäisesti. Selkäänpuukotusta kun selän käännät tyrkylle, hyötymistä minusta... Mutta tiedän että jotkut ihmiset tulee elämääni itsensä tai minun takia näyttääkseen valon tai tien. Sitten ihmiset katoaa hiljalleen elämästäni ja ajattelen "kaikella on tarkoituksensa"   Mutta minustahan on aina näissä tapauksissa tehty se paha ihminen.  Joskus mietinkin että olenkohan sittenkin paha ihminen. Uusien ihmisten kohdalla olen varuillani ja mietin mitä kerron tai kerronko mitään.  Joskus tuntuu että en pidä ihmisistä, varsinkaan paikoista jossa niitä on niin perhanasti.  

Juhannus tekee tuloaan ja muutaman viikon lomareissua olisi tiedossa. Itä-Suomi kutsuu hiljaa kuiskaten. Suunnitteilla on tehdä päivityksiä paikoista missä käymme ja mitä kävimme katsomassa... Sota-aiheista nähtävää kierrämme ja ehkä jotain muutakin.
Kuvissa käyntiä Yyterissä, Porvoossa, Strömforsin Ruukki, Stansviikkiä..... 

Mummon prinsessakin on käynyt kylässä ja mummohan teki lapselle pikkusen keksiä sekä lempieläimen virkaten ( omalla ohjeella suoraan päästä😂)  Pipari operaatiota elokuuta varten pitäisi puuhastella ja ehkä jotain muuta pientä.

                                  Mukavaa viikkoa sinulle ja ihmetellään 😀💟

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti