BLOGINI

20.5.2021

Toukokuu sitten on loppusuoralla...

                                           ja aikakin taas on juossut hurjaa vauhtia. 

                                      Saas nähdä millainen kesä meille on tulossa.

                                   

Pitäisi innostua tästä kirjoittelusta, mutta tuon muuttorumban jälkeen on ollut kaikenlaista. Sitten vaan ihan tööt kun on aikansa riehunnut. Pikku hiljaa anopin asunto rupeaa olemaan kodin näköinen.  Nyt vaan sellaista pientä säätöä, tauluja yms.. Viikonloppuna oltiin anopille moottorisänky ostoksilla ja mattokin löydettiin.  

Tässä kun olen kaikenlaisia ostoksia tehnyt niin K-Rautaan tulee niin isoa miinusta että huh ja hei!!   Olimme hankkimassa naulakkoa ja netistä katoin missä olisi sellaista mitä tarvitaan. K-raudassa on ja varastosaldon mukaan yksi löytyy. Eikun sinne hakemaan se, etsimme ja etsimme tuotetta ja sitä ei ollutkaan sitten. Pyydettin apuja, mutta poika ei tiennyt ja pomo oli varattu. No lähdimme sitten pois ja ajatelin että tilaan koska kuitenkin varastosaldo oli +1.  Tilasin ja maksoin tuotteen sekä 3 tunnin päästä tuli ilmoitus että tilaus noudettavissa, saman missä kävimme etsimässä naulakkoa.  Menimme  muutaman päivän päästä hakemaan ja kysyin tilauksesta, näytin tilausnumeron koska kahden paperipinon plärättyään tyttö ei löytänyt tilausta.  Sitten muutama henkilö rupeaa selvittämään kysyen uudestaan onko sinulla tekstiviesti tilauksesta...No hitto!! ON!  ja sitten mieshenkilö tulee selittämään tyyliin "yyps on käynyt moka"  Sanoin tiukkaan äänensävyyn että tarvitsen sen ja kauanko kestää uuden tilaus. Mies teki tilauksen uudestaan ja viimeistään perjantaina saan tekstiviestin sekä tuotteen noutaa.   Tuli se perjantai aamupäivä eikä mitään kuulu. Katsoin nettisivulta varastosaldoa ja kas kummaa siellä oli merkintä +2 😡 (sai ärtymyksen hereille). Soitan K-Rautaan ja kysyn missä tilaus on ja että nettisivulla on merkintä että lisää on tullut. Tyttö rupesi etsimään paperipinoista tilausta. Eikä mitään löydy, sanoin että selvitätkö että olen tunnin päästä lähdössä liikkeelle. Tyttö selvitti ja soitti hetken päästä että täällä on tervetuloa hakemaan. No menen hakemaan sitten naulakkoa ja tilauspaperikin löytyi. Sitten tyttö sanoi että maksaa 109e minä siihen että miten hinta on tuplaantunut ja minähän maksoin sen tilatessani 5.5. Taas miettimistä soittamista jollekkin joka ei vastaa ja minä kaivan maksutositteen kännykästä ja tilauksen missä lukee että maksettu sekä maksutapa. Tyttö uskoi että on ok ja antoi naulakon minulle. Autoon päästyäni mieheni kysyy että onko siinä kaksi naulakkoa.... EI PERKELE! tuumaan!  Eikun katsomaan ennenkuin lähdettiin ja olihan siinä kaksi. Ensin teki mieli jättää se itselleni...mutta en tarvinnut moista. Palaan kauppaan tytön luo ja sanoin . Vaikka mua vituttaa syötävästi, en ole paska tyyppi ja enkä tee mitään kahdella naulakolla!!! *Huokaus*  On tämä nettiaikakautena...varastojärjestelmä aikana .....ARGH!!! ( ja olen antanut palautetta useaan otteeseen)

Google Mapsia on testattu muutamana viikonloppuna ja hyvältä vaikuttaa. Eli tallentaa reitit ja paikat kunhan muistan että Sijainti olisi päällä. Sitä voin sitten käyttää kun lähdemme lomareissulle. Sekä selvitin tablettiin nettiyhteyttä, semmoista tehokasta että saa jutut tehtyä. Tablettiin tilasin vielä näppäimistön että se helpottaa kirjoittamista. Alla Muutama Google Mapsin kuvio 😂Saisikohan suunnittelemalla jotain hauskaa kuviota aikaiseksi. No mielummin niin että sattumanvaraisesti tulee hauska kuvio. Ei tietoisesti tehtynä.

Panssarimuseolla piipahdettiin jälleen kerran, se on vaan mukava paikka käydä.
Lähtiessämme sieltä pellolla meni panssarivaunu ja pitihän minun kuvata se 😂 
Sitten sunnuntaiajelua Hankoon meren ääreelle kun täällä päässä oli +30 . Kun pääsimme Hankoon harmitti miten olin pukeutunut. Paikkakunnalla osa ihmisistä kulki toppatakki ja pipo päässä 😂😂 Onneksi oli sentään villatakki päällä mutta... No joo henkiin jäätiin ja syötiin hyvin. Etään talon pihalla oli pari peuraa syömässä kaikessa rauhassa. Ehkä menemme uudestaan Hankoon mutta täytyy katsoa säätiedot ennenkuin lähdemme.

Aikakin kuluu niin että häihin hankittu mekko on mennyt ompelijalle korjattavaksi.  Se on hyvin hyvin tyyliseni ja näköiseni. Sanotaanko 90% huumorilla höystetty mekko johon olen kuopuksen hyväksynnän saanut. Koska eihän sitä voi tietää miten vastapuolen porukat asioista aattelee ja onko riittävästi huumoria.   Häihin leipomisjututkin on alkamassa hiljalleen. Ensiviikolla meillä alkaa Macarons operaatio ja olikohan 5 eri väriä. Macaronsit kun voi sitten pakastaa niin saamme ne valmiiksi ja valmisteluja eteenpäin. Molemmat tyttöseni ovat paikalla kun puuhastelemme ja vietämme äitienpäivän samalla. Minä olen se joustava äiti, äitienpäivää koskien. Toivotukset tulee päivän aikana mutta juhlimme miten kellekkin aikatauluun sopii...

                                                    Vilpoista torstaita juuri sinulle 😊

Sepelkyyhky tekee pesää parvekkeen edessä 😞😂

                                                       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti