BLOGINI

7.4.2021

Pääsiäinen tuli ja meni...

kuten joka vuosi käy.  Pääsiäinen meni rauhallisesti ei mitään maata mullistavaa tapahtunut. Kuten esim. lottovoittoa tai eurojackpot voittoa 😂

Pitkäperjantaina aloitettiin taas ns. extempore ajelut. Pitäisi etsiä sovellus tai kokeilla tuota google mapsia jos siitä saisi paikkakunnat mainittua kun hurutellaan siellä ja täällä ehkä tuollakin.
Reissulla bongattiin Joutsenia ja Kurkia. Niistä saatamme kilpailla ajoreissuilla. Kumman puolella on eniten lintuja tai muita eläimiä 😂😂

Silta kuva on Kärkistensalmen silta ja järvikuva on Pulkkilanharjulta. Ajeltiin suosikkireittiä joka on että mennään eteenpäin. Katsotaan mitä muuta tässä tulee kun kesää kohti mennään.

Pääsiäisenä tietysti oli jotain ruokajuttuakin kuvioissa. Vuorotellen oltiin kokkihommissa ja toinen meistä teki ensimmäistä kertaa elämässään karitsan ulkofileen paistamista. Piti vähän opastaa että ei tarvitse kärventää kauaan pannulla. Ettei liha pääsisi kuivumaan, vaan kuinka saada mehevä ulkofile.
Eli se sisälsi yrtti-valkosipuli marinoitua karitsan ulkofilettä ja selleriperuna-muussia kera punaviinikastikkeen.  Minua ihan kuunneltiin ja lopputulos oli suorastaan loistava. 

Itselläni oli nuo skottilaiset munat ja sitten siihen tomaatti-mozzarella-perunagratiini joka on lidlin Deluxe-sarjan pakaste tuote ja loistava!! (helppoa valmistusta)
Leipomustakin tein pikainen pyöräytys keikauskakkua. 
Nyt ilman ananasrenkaita tilalle laitoin ananasmurskaa ja hyvää tuli.Piipahdettiin prinsessaa rehvaamassa. Viherpajan kautta pyörähdin hakemassa pupun jolla oli vieressä pieni kukkakori. Prinsessa kun on pupu-fani. Niin hämähäkit ja ötökätkin on kivoja. 


                                      Pääsiäispäivän aamupalaa englantilaiseen tyyliin 😂
Nyt sitten arkea taas ihmetellään ja harmaata säätä. Olen jotain siemeniä  tuupannut ruukkuun ja saa nähdä kuinka noiden käy. Persilja, Tilli ja Ruohosipuli ainakin viheriö....hmm 
                                  Mukavaa viikkoa sinulle ja törmäillään 😊💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti