BLOGINI

11.3.2021

Torstai ja muka toivoa täynnä?

 Heikun keikun vaan sinullekkin 😀

Tässä aamua ihmetellessä ja Hercule Poirottia odotellessa, kiva kun aamukahvi seurana on arkisin klo 10. Sunnuntaisin pidempiä versioita ja näin arkisin niitä ensimmäisiä Poirot jaksoja.  


Sitten huomasin lauantaille ihanan dokumentin.                                                                              
Teema näyttää sen klo 20.01 (olipa tarkka aika)Lämpimästi voin suositella "Nothing Like A Dame"- dokkaria.  Olen nähnyt sen maksukanavalta joskus ja tykästyin siihen kovasti. Damet siinä muistelevat nuoruutta ja tätä päivää. Mukana on aina ihanat Judi Dench ja Maggie Smith, sekä Eileen Atkins ja Joan Plowright. Olisinpa saanut olla siellä mukana nojatuolissa istumassa, kuuntelemassa heidän tarinoitaan ja juoda samalla teetä ihanasta kukkaisesta kupista. Ah!  

Sitä meikäläinen kun välttelee edelleen villasukan kantapään tekoa (kammo). Niin sitten kokeilin jotain muuta ja nyt sitten työn alla ollut näitä kaulureita. Mukavan nopeasti valmistuu ja testattukkin. Eli kuvassa muutama uusi lisää. Toinen meni miniälle ja pitäisi kokeilla mummon pinsessallekkin sopivaa kauluria.. Kunhan saan mitat kohilleen 😇


Eilen sitten ajelimme katsomaan äitiäni. Tapaamishuone aika oli varattu etukäteen, kun sinne ei niin vaan lampsita. Huone on talon toissessa päädyssä. Äiti oli ns. Keittiötilassa ja plexi oli välissämme. Itse olin ns. oleskelutilan puolella. Harmina on tietysti se plexi siinä välissä, kun äidillä on näkö niin huono. Varmaankin jo alle sen 10% näkökyky äidillä. Äiti oli hyvällä tuulella, pelleilimmekin pitkästä aikaan. Siitä jäin hyvä fiilis kun kotiin lähti. Kolmiodraamaa on myös ollut ja sitähän draamaa on ollut. Miehet ovat tykänneet äidistä. Nyt jotain naista ärsyttää suunnattomasti että äiti saa niin paljon huomiota miehiltä. Äitihän rakastaa suosiota ja huomiota, ei halua muuta. Miehet haluaisivat ehkä enemmän, mutta äiti tuumaa että haluaa olla vain ystävä.  Se draama hieman ahdistaa äitiä mutta näillä on vaan mentävä. Äiti on saanut jo molemmat korona rokotteet ja ei niistä tullut mitään oireita. Niin ja huuhaajuttujen mukaan toinen piikki on vanhuksilla se ns. "lopetuspiikki". 


No äiti oli eilen hengissä ja ikää 96vee. 
Tänä vuonna ikää tulee vuosi lisää joulukuussa🎄🎅


Mukavaa päivää sinulle. Täällä jo lumisadekkin lakkasi hetkeksi.
Viherpajaan jos piipahtaisi, näin kevään kynnyksellä minussa herää sellainen "viherpeukalo" sanotaanko sellainen hyvin epämääräinen. Mutta katsotaan mitä jää käteen. Siemeniä voisi istuttaa tänään, katsotaan sitä huomenna sainko mitään aikaiseksi 🌿🍃🌹🌷


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti