BLOGINI

7.3.2021

Täällä ollaan ja sunnuntain sävelet soittaa "hiljaista soittoa"

 Sunnuntain rauhaa sinulle 🌷🐅

Tässä on taas muutama päivä vierähtänyt ja koronatestiä tehty viikolla. Tuloskin saatu seuraavana päivänä jossa tuumatiin että rouva on sitten niin nekatiivinen. Että minä olisin negatiivinen, mistäs helkutista ne sen tietää😂  Koronatestistä sen verran että olen kerran aikaisemmin käynyt ja ei jäänyt mitään nenän kaivuu kammoa. 

Sitten kun oli todettu minut negatiiviseksi niin, sain ilmoitettua pikku pinsessani vanhemmille että Welcome töh Mummola 💛 Lauantai-aamuna varhain herätys ja pullataikinaa tekemään. Pinsessa tykkää pupusista ja Mummohan tekee pupupullaa jotka maistui pinsessalle 💗 Muut sai sitten korvapuusteja 😀 Naurun täytteinen puuha visiitti olikin.

Olen täällä kertonut tiskikoneen saannista meille asti. Perjantaina tapahtui tämmöinen ihme että Postista oikein soitettiin ja luvattiin toimittaa uusi sekä viedä vanha kone pois. Nyt oli ihan suomalainen kaveri ja tuli ajallaan. Ei siinä mennyt kuin puolitoista viikkoa että tilauksesta saimme koneen kotiin asti. Täytyy sanoa että pitää miettiä seuraavalla kerralla mistä laite ostetaan. Meillähän oli se isohko summainen ( minun mielestä) lahjakortti, hyvityksenä kaupan + postin sählingistä. Päätettiin käyttää se samantien pois ja ostettiin kahvinkeitin. Juu ei mitään Mokkamasteria, en ymmärrä sen keittimen tolkutonta hehkutusta. Päätettiin ottaa koko rahan edestä kahvinkeitintä. 10e jouduttiin maksamaan koska keitin ei ollut musta,eikä valkoinen vaan teräs/rosteri. Hauskan mallinen keitin onkin.  Kannu on miellyttävä, helppo kaataa eikä tarvitse pelätä että rupeaa ruikkimaan nokan sivusta. Jyrkkä kallistus ja kahvi tulee nätisti nokkaa pitkin. Inhottaa kahvipannut missä joutuu hissukseen liruttaman kahvia, ettei kastele pöytää kahvilla tms.


Perjantaina tiskikonetta odotellessa päätetiin että ei tehdä ruokaa, tilataan foodoran kautta. Päädyimme kiinalaiseen ja sellaiseen mistä emme olleet ottaneet aikaisemmin. Ihmettelimme kun n.10min tuli ilmoitus että ruoka on tulossa. Mietimmekin että odottivatko he että me olisimme tilanneet juuri perjantaina heiltä just tätä ruokaa. No selvisihän se kun ovikello soi. Ensinnäkin limu puuttui ja siitä rupesi selviämään että tilaus ei ehkä ole oikea. Avasin pussukkaa ja siellä oli ihan eri ruokaa mitä olimme tilanneet. Kuljettaja näytti kuittia ja siinä ollut nimi ei liittynyt meihin lainkaan....*huokaus* Eikun selvittämään kiinalaisen puhelinnumeroa ja kysymään missä meidän tilaus mahtaa olla. Toisessa päässä huonoa suomea puhuva ja ymmärtävä, ruoka oli siellä ja ei meillä olisi mitään pitänyt olla vielä. Ei ymmärrystä ja yhteistä säveltä löytynyt. Tuumasin että soitetaan Foodoraan ja näin sitten teimme. Tyttö lupasi selvittää asiaa ja meni tovi, samainen kuljettaja oli oven takana. Saimme sitten tilauksemme ja hän oli tietysti pahoillaan. No mutta Foodoran tyttö soitti että asiaa on selvitetty että kuljettajalla käynyt moka. Sanoimme että ruoka on nyt justiin edessämme. Tyttö sanoi tehneensä tilauksen uudestaan ja me olimme että eeeeiiii!!!! Saamme sen toisen satsin samaan hintaan ja nyt syödään koko viikonloppu kiinalaista 😁

Reissua oli suunnitteilla, mutta ajattelin että katson tovin miten nämä rajoitukset kehittyy. Lähteekö korona leviämään enemmän. Kun en välittäisi saada koko pöpöä, mutta tuleehan se jos on tullakseen.

Näin meillä tänään 💚

Mukavan lumisateista (täällä ainakin) Sunnuntaita sinulle ⛄☂
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti