BLOGINI

19.3.2021

Perjantai ja valopallo yrittää sädettää minut...

 Huomenta ja mukavaa perjantaita sinulle!

Valopallo kun tuolla yrittää säteitään tuupata, ikkunaverhon välistä ja sälekaihtimen rakosista. Huomaa hetkessä tuon järkyttävän pölymäärän 😂 Parvekkeen lasitus on niiiin likainen, aina tekisi mieli pestä...mutta juuri nyt ollaan pakkasella kokonaiset -7 astetta. Odottelemme siis kärsivällisesti lämpimiä aikoja. 

Tässä jälleen aamupalan ääressä jugun sekä sammakonkudun. Patukat päässäni kökin tässä.  Äänikirja pulputtaa tarinaa, meikäläinen on aika koukussa tuohon äänikirja hässäkkään. Pyykkikone on laitettu tekemään työtään, heti aamusta kun tekee niin loppupäivän voi löysäillä ihan vapaasti. 

Pääsiäinenkin lähestyy ja toissa iltana tuli visiota siitä mitä Pääsiäisenä syödään. Ehkä leivon jotain pääsiäismäistä ja heti tuli mieleen rahkapiirakka, ehkä persikka lisäyksellä...? Katsotaan kuinka käy.

Toissa päivänä oltiin visiitillä ja tuli eteen tilanne että teenkö ruokaa? Kyllähän minä jotain voin pyöräyttää. Mitä on aineksia on ?  Valitsin pakastepussin wokkivihanneksia, siskonmakkaraa ja siitä syntyy👍  Oli oikein sähköinen Wokkipannu ja se oli todella näppärä. Voisi ajatella että ihastuin melkein siihen. Keitin siskonmakkarat söpöinä palleroina, vihannekset pannuun ja lihaliemi sekä mausteita. Siitä tuli nopeasti tyyliin helppoa ja hyvää. Kuten kuvasta näkyy.

Joskus sitä innostuu jostain ns. puhelimen/läppärin/tabletin kautta pelattavista peleistä. Pitkäänhän minulla on ollut tuo Microsoftin pasianssi. Siinä on 5 päivä peliä, eri tasoisia vaihtoehtoja. Sekä tapahtuma pelejä päivittäin. Sitten niitä pelejä missä pitää saada vähintään 3 samanlaista kuviota ja poksautella niitä.  Nyt on tullut minulle ihan uusi peliaihe. Kalastuspeli ja Metsästyspeli 😂😂 Niin sitä illalla sohvalla istuessa tulee kalastettua mitä eriskummallisia kaloja ja saada palkintoja. Kaikesta sitä innostuu 😂

Mukavasti tuo valopallo sädettää ikkunan läpi, kohta sitä pääsee istumaan parvekkeelle aamukahvin kanssa. Ehkä otan läppärin sinne seuraksi, toivottavasti näen kirjoittaa samalla. Katsotaan kuinka käy kunhan kevättä mennään pidemmälle. Eilen meillä vietettiin synttäreitä ja ei minun. Minähän olen syksyn lapsi.  Pitihän sitä sitten kakkupyöräyttää  ja toivetta tiedustelin. Banaania ja mansikkahilloa väliin,

Kermaa ja mansikoita päälle.Pitäisi vähän ehkä hillitä leipomista ja ruveta taas tekemään hieman marenkia. Marengit ovat minun vatsani mieleen, siinä kun ei ole vehnäjauhoja.     Leipominen on mukavaa puuhaa, IG:ssä törmää moneen niin ihanaan luomukseen että tekisi mieli itse kokeilla. Mutta mutta kun omaa vartalon joka nappaa 1kg ensimmäisestä herkkukatseesta. No tällä on vaan mentävä. Tiedän liikunta ja ja mutta kun sitä on sellainen vanha tiikeri joka tykkää kökkiä kotona ja sohvalla. Jos sitä innostuis kun kevät kunnolla heräilee. Voisi tutkia mitä täältä kulmilta löytyy muuta kuin tuo joki.  Entisen kodin kulmillahan oli meri, japanilainen puutarha jne.  Meren äärellä oli kiva tallustella kevät aikaan, varsinkin silloin kun poikasia rupesi ilmestymään. 

Nyt pyykkikone lurauttaa tilulilu lii äänimerkkiä, joka tarkoittaa sitä että "Eukko  nostaa peffansa tuolilta ja tulee tyhjentämään koneen " 😂                                

               💛Ei muuta kuin aurinkoista perjantaita ja viikonloppuja myöskin.(jos en innostu naputtelemaan jotain ajatusta tänne )💛


                       Ei kommentteja:

Lähetä kommentti