BLOGINI

25.3.2021

Päivät menee juoksemalla

 Päivät kun menee juoksemalla tuntuu ettei saa ihan heti kiinni missä mennään. Sitä vaan miettii että vastahan oli maanantai ja nyt onkin jo torstai. Vähän saamaton viikko on ollut mutta eihän minun aina tarvitse olla reipas. Viikonloppuna sain sentään väsättyä Tonnikala-Katkarapupizzaa ja mustikka-mansikka keittoa mannapuuron seuraksi. Ei sitä vaan osaa tehdä yhden päivän ruokaannoksia. Kyllä se on vähintään 2-4päivän ruokia. No eipähän tarvitse joka päivä tehdä ruokaa.


Eilen mukavasti aurinko porotti parvekkeelle että istuin tovin nauttimassa lämmössä. Kera harmaan seuralaisen. Minulla kun on ollut sellainen yh-kissa,hän on ollut exäni kanssa.  Nyt tämä Salme neiti on vuorostaan minun kanssani. Muutama päivä tässä on menty kissataloudessa ja Salme on hyvin kotiutunut, onhan hän ns. "minun tyttöseni".

Ruokaboksin kanssa tehty diili on nyt alennuksineen maksettu ja nyt sitten odotellaan ensi viikkoa että saa ruokatarvikkeet+ reseptit kotiin.  Siinä oli joku koodikin mistä vaikka sinä voit napata koodin ja saada -20e alennusta ensi tilauksesta.  Kiva kun välillä on ruokakuvio valmiina eikä tarvitse miettiä mitä tekisi. Vaikka usein miten minulla on monta vaihtoehtoa, kun tiedän vaan mitä on aineksia käytettävissä .  

Meikäläinen on innostunut metsästys ja kalastuspeleistä😂Tabletilla sitten tulee ammuskeltua eläimiä ja kalastuksessa mitä ihmeellisempiä kalasaaliita on kerätty😂😂 Pasianssi on jäänyt vähän takaalalle ja toinen mikä tuntuu mukavalta on palapelit netissä. Ei ole palasia siellä eikä tuolla tai jossain. Pitää keksiä vaihtelevaa puuhaa koska käsiä ja varsinkin vasemman puolen peukaloa rupee särkemään. Tv:n tarjonta on niin huonoa että ei oikein tiedä mitä katsoisi. Pitäisi kurkata Netflix, Viaplay, yms kanavat. 

Nyt kahvia vielä kupillinen ennenkuin Hercule tulee paikalle ja pyykkikoneen jos laittais hommiin. Ajatus on jotenkin tahmainen tässä ollut koko viikon, mutta eiköhän se tästä mene 😊
Sumuista päivää täältä sinulle 😊

                                                              💛 Mukavaa torstai päivää !💛

 
2 kommenttia:

  1. Mukavaa torjantaita sinnekin! Kissulle rapsuja T. Toinen tahmapää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus :) Salmea rapsutettu ja kiittää. Mukavaa viikonloppua :)

      Poista