BLOGINI

31.3.2021

Pääsiäisviikkoa elellään...


 Eihän pääsiäinen ole enään sitä mitä oli kun lapset oli pieniä. Pieniä puuhasteluja lasten iloksi pääsiäisenä. Jossain valokuva arkistoissa (lue valokuva-laatikossa) saattaisi olla kuvaa. Pitäisi ottaa kuvia ja tallentaa ne koneelle. Ehkä minä siis joku päivä sellaista teen.

Perjantai-iltapäivällä piipahti lätkämimmit pullakaffeella ja voi miten minua hemmoteltiin. Tuli "paska värityskirja" joka on aivan ihana. Tiikeri aiheista juttua tietysti ja Vallilan Seikkailija pussilakana💛 Miniä ehdokas, vai voiko jo sanoa miniä koska ovathan tytöt asuneet yhdessä jo pitkän tovin. Miniä on ollut venäjällä upealla pestillä, fyssarina naisten ammattilaisjääkiekko-seurassa. Siellä löytyi muutama suomalainen ammattinaispelaaja. Upea tilaisuus hänelle ja näyttää hyvältä CV:ssä. Kuulumisia vaihdettiin ja macarons-operaatiota suunniteltiin. Koska aloitamme operaation että saamme juhliin niitä tarjolle. Niin ja tuli kutsu häihin elokuussa 💜 Viimeksi olenkin ollut häissä kun poikani meni naimisiin. Silloin tein voileipäkakut ja hääkakun heille💗 Nyt kuopukseni tekee kakut suurimmaksi osaksi itse ja siinä ei tarvita äitiä. Hän on perinyt uteliaisuuden leivontaan/ruuanlaittoon ja hänellä on n.100% taiteellisempi silmä kakkujen koristelussa. 

                                  

           

Viikonloppu meni normin rauhallisesti ihmetellessä ja sunnuntaina sitten siirryttiin kesäaikaan. Näytti jossain olevan että vielä on auki, koska kellojen siirtely huoneesta toiseen loppuu😂 Minulle se on ihan sama, ei muuta minun elämääni tai rytmiä mitenkään. Nytkin piti vain kahteen kelloon siirtää aikaa, muut menee automaattisesti. Se on tätä aikaa :)

Maanantaina tuli sitten kovin odottamani paketti Ruokaboksilta. Ehkä odotukseni oli liian korkealla, kun avasin paketin ajattelin tässäkö tämä oli.  Ymmärrän että ruoka on 2.lle ja ruoka-annokset lasketaan ns. standardin mukaan. Siis kuinka paljon X (normisti) syö jne.  Ei tullut jes fiilistä. Enemmänkin että tämäkö maksaa ilman alennuksia sen mitä maksaa. Olin oikeasti järkyttynyt. Itse sain alennus+alennus paketin ja sekin oli tavarat nähtynä mielestäni arvokas.  MUTTA!!! En tuomitse tai siis teilaa maton alle. Ymmärrän ihmiset joilla ei kovin aikaa, ei mielikuvitusta/ ideaa ruokaan. Varmasti toimii ja se että tuo raha summa ei tee isoa lovea lompakkoon. Melkein viikoksi saat ruuat kasattua, aineet valmiina, sekä selkeät reseptit mukana. Aivan hyvä silloin. Mutta minä kun juoksen tarjousten perässä, olen ruoka aineen päättäneenä ideoinut ruuasta 1-4 erillaista ideaa. Minulle tämä on turhake ja hyödytön.  Tuli kokeiltua ja ruokaa laitoin eilen ja tänään teen toisen ruuan. 

Mausteista possuwokkia ja nuudeleita. 

Tänään ruokalistalla on sitten lohi ruokaa ja siitä joku toinen päivä kuvaa sekä juttua. Olisi ollut muutama ajatus kun näin pari lehtiotsikkoa. Mutta jos jätän ne seuraavaan kertaan.
 Pääsiäinen menee rauhallisesti kotosalla ja ehkä piipahdetaan jossain visiitillä tai ajelulla. 
                                       Mitä sinun pääsiäiseen kuuluu?💛💚😊

Salme Salmiakin kera toivotetaan mukavan leppoisaa pääsiäisajan odotusta 💚🐥🐤🐣🐇


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti