BLOGINI

8.3.2021

Naistenpäivää nyt sitten kuulemma ja hoh hoijaa !

Hei vaan Maanantaihin!

Valopallon häikäisemää päivää vaan täältäkin.  Aamupuuhasteluissa taas meni tovi. Tiedät varmaan tunteen kun menet jotain pientä siirtämään ja sitten huomaatkin siirtäväsi jotain isompaa. Tämän voi muuntaa pyyhkimiseen ja pesemiseen jne. 

Lomalainen päätynyt työnsä ääreen ja minä tässä sitten mietin mitähän tarjontaa ruokaosiossa pitäisi olla. Siihen päädyin jo eilen illalla elikkä viikko aloitetaan tällä Jauhelihakeitolla ja jälkkäriksi hyödynnän perjantain kiinalaisesta satsista riisit. Siitähän sitten syntyi hedelmäriisiä jälkkäriksi.

Päivän ruokajuttuu

Nyt kun ei sitten just ole sitä koronaa. Alkaa uusi suunnittelu äidin luona käymisestä. Kun haluan myös nähdä omahoitajan että "näen" ( kun ei voi sanoa että kuulen missä mennään ). Äiti on ainakin saanut molemmat korona rokotteet ja ei ole pahemmin oireillut. 

Meikäläinen meni ostamaan muutaman siemenpussukan ( ruohosipuli, tilli, persilja ) jos kokeilis saisikos tuolla parvekkeella jotain niinkun kasvamaan. Ehkä mansikkaamppelia vois myös ajatella, katsotaan sitä 😀🍓 Kamalasti ei viitsisi sinne mitään tuupata, jos vaikka tulisi sopivaa vuokrakämppää tyrkylle. Mutta kun tosiaan kaksion meni muuttamaan kolmioksi niin vähän on tarjolla kun ei ihan törkyhintoja pysty maksamaan.(Enkä haluaisi maksaa, tässä kaksiossa on niin kova vuokra että harmittaa joskus. Mutta näillä mennään...)

Luin FB:ssä jossain ryhmässä jotain päätöntä juttua. Joku taisi kysellä joko olette hamstranneet kun sulku tulee?? Mitä hittoa, ajatteli meikäläinen. Eikö ihmiset ymmärrä lukemaansa vai mikä ihme on? Siinä keskusteluketjussa oli moni jotka ihmetteli että miksi hamstrata, kun kaupat on auki. Meikäläisellä rupeaa olemaan some-ähky varsinkin FB:ssä ja siellä ryhmissä. On vaan niin paljon mitä en enään jaksa edes ymmärtää. Ihmiset loukkaantuu, ärsyntyy jne alta aika yksikön. Sitten tuota pahanolon oksentamista toisen niskaan. *syvä huokaus* 

Nyt menen soffalle istumaan ja otan kauluri kutimet käteen ja historia kanava meill onkin jo auki. Kyllä tämä taas tästä käynnistyy...luulisin.😀

Mukavaa loppupäivää sinulle ja palataan taas kun on asiaa, eiku kirjoitettavaa😉😂

Tälle päivälle Eeva Kilpeä 💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti