BLOGINI

17.3.2021

Keskiviikkoinen aamu, hieman luminen.

 Tässä jälleen aamupuuhissani näin kun yksin saa olla. Äänikirja, läppäri, aamupala ja jälkkäriksi kahvikupponen. Äänikirjasta puheen ollen, odottelen suosikkikirja sarjani uutta kirjaa. Storytel on sovellus missä kuuntelen kirjaa. Elly Griffithsin äänikirja ilmestyy 22.3 ja sen kuuntelen oitis. Olen nyt kyllä kuunnellut paljon kirjoja ja olen tyytyväinen itseeni.  Kirjan lukemiseen ei tahdo ajatus pysyä paikoillaan, vaan se juoksee kuin lehmä kesälaitumella.

 Illalla kaivelin kaapin kätköistä "patukat" 😂 Tovin vääntelin tässä aamusta patukat päähän. Miksikö?  Permanentti rupeaa olemaan vaan latvoissa enään ja minä en pidä hiuksistani suorana. En vaan pidä, kihara on mukavempi.  Permanentti on sen verran arvokasta että pitää laittaa rahaa sivuun että saa maksettua. Joskus nuorena tyttönä ( niin ihan teininä tyyliin 16-17v) tein permanentin ihan itse itselleni. Ei ollut apujoukkoja, äitiä ei kiinnostanut meikäläinen ja ystävättäriä ei minulla ollut silloin. Kun olin tehnyt permanentin, niin saatoin samana päivänä vaalentaa vielä hiuksetkin 😂 Tällä saa monen kampaajan järkyttymään. Mutta minulla on vielä hiukset päässä, suhtkoht sopivasti. Olen aina jaksanut käyttää hiuksissa erillaisia hoitoaineita huuhdeltavia ja jätettäviä.  Nyt olen ollut värjäämättä hiuksiani ja latvoissa permanentin jämissä on punertavaa. Harmaata kun on tulossa ja minä innoissani. Mutta katsotaan innostunko kesäaikana vielä vai tuleeko värjättyä punaiseksi *miettii*

Olen innostunut aikuisten värityskirjoista. Niissäkin olen ronkeli 😂 tai minullehan se on normaali olotila. Täytyyhän kuvat miellyttää silmää. Minulla oli pitkään yksi mieleinen värityskirja ja sitten äkkäsin kysyä ystävältäni Googlelta, olisikohan sillä tietoa. Olihan sillä kuten yleensä ja minähän sitten tilasin muutaman värityskirjan itselleni. Värikynät niitä on kahta erillaista, ensimmäinen ostos oli vesivärikynät. Siitäkin tein netissä tutkimusta ja totesin että miten isoa hinnan eroa voi olla kynillä. Ostin ne hintaan  n.24e  ja kallein samasta oli n.60e ?? Sitten löysin puuväri ja vesiväri-salkun ja sen suht samaan hintaan kuin vesivärikynät. Olin riemuissani löydöistä. Kädet vaan on ruvenneet vihoittelemaan kun väritän monta tuntia, saman muuten tekee kun neulomista harrastaa. Sitten on pakko pitää paussia. 

 Vähän kuvia ettei jää kuvattomaksi juttuni 😂😂Tuossa on  värityskirjat, sekä muutama väritetty kuva ja muutama kuva ilman väritystä. Vesivärikynät sekä värikynä-salkku.


Eilen olikin sitten leipomis ja ruuanlaitto päivä. Siitä tietysti pieni kuva 😂 Olen innostunut taas tekemään marjakeittoja. Sen kanssa iltapalalla nautitaan mannapuuroa. Nyt voi muutaman päivän olla vaan tai yrittää olla. Ehkä voin olla paikoillani hetken, ajallisesti max.30min.  

Elikkäs kuvassa Pataleipää johon olen ihastunut täysin. Ostimme viikonloppuna ns. kaupassa leivottua leipää ja petyin. Niin paljon on ilmaa muhkeissa leivissä, että kun siivun leikkasi oli puolet tyhjää ja puoleen pystyi laittamaan rasvaa. Leivän pitä olla suht tiivis eikä mikään reikäjuusto malliin 😡 Jauhelihalasagnea laatikollinen ja sillä mennään 3päivää. Mehukeitto tuli tehtyä sitten mansikoista ja raparperistä. Toissa päivänä keitin kattilallisen mannapuuroa ja jaoin ne pieniin muovirasioihin. Niitä sitten on 3-4päiväksi valmiina iltapalaksi. 

Nyt sitten mukavaa keskiviikko päivää sinulle. Taidan tänään vaan pelata pasianssia ja kuuntelen äänikrjaa kunnes aamupäivä treffikaverini saapuu😂 H.P:n kanssa nautin kahvit 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti