BLOGINI

3.3.2021

Keskellä viikkoa ollaan taas!

 Hei vaan! 

Mihin nämä päivät oikein kuluu? Justhan oli maanantai ja kohta on perjantai. No tässä reissua suunnitellessa mutta pitää vähän kuulostella kuinka tuo xxx-tyttötrio asettaa rajoituksia. Jos nyt lähtee pääseekö takaisin jne. Muutaman päivän reissua on suunnitteilla.

Eilen aloiteltiin pientä ajelureissua. Vähän niinkuin muisteltiin  miten sitä vuosi sitten huruteltiin siellä ja täällä 🚗 Nyt tehtiin ajelua tyyliin Vantaa- Kouvola ja Utissa käytiin kahvilla, sieltä Haminan kautta kotiin. Ihan vaan istuskeltiin autossa, eikä pysähdelty ihmeemmin. Kun ei ollut vielä mitään kuvattavaa. Meillä tulee varmaan näitä lähdetäänkö jäätelölle juttuja ja saan huomata illalla istuneeni autossa jotain 200-700km😂 

Meillä on vielä operaatio tiskikone avoinna. Eilen soittelua X-liikkeeseeen (josta emme enään tilaa mitään laitetta. Tänään käydään liikkeessä että saadaan joku laite kotiin. Käymme siis tuhlaamassa lahjakortin ) Liikkeen asiakaspalvelu tyttö oli pahoillaan ja lupasi infota Postia jne pakolliset liipa laapat. Joita olimme kuuleet jo kaksi aikaisempaa kertaa. Tiskikoneenhan piti tulla jo viikko sitten tiistaina!  Mutta eipä se tullut ja nyt vasta oli oikein tästä lähetyksest seurantanumero tullut (Wau!) Edellisestä lähetyssessiosta ei mitään ilmoitusta! Asiakaspalvelun tytön piti soittaa ja ilmoittaa missä mennään postin kanssa. Mitään ei ole vielä kuulunut. Eilen illalla tiskikone oli liikahtanut Mikkelistä ??? WTF? Nyt näyttäisi olevan Vantaalle laskeutunut 😂 Nyt ollaan jännän äärellä. Tuleeko soitto? tekstiviesti? tai ei mitään ja joku oven taakse. Onneksi tykkään tiskaamisesta, olen pärjännyt elämässäni ilman tiskikonetta. 

Kela vielä täytyy mainita ja äidin asumistuki ja minä edunvalvojana hoitaen asioita. Tässä aamulla soi puhelin ja vastasin. Kelasta päivää. Tämä toive että äitini Kela päätökset tulisi vain minulle, eikä menisi äidille palvelukotiin. Edellisellä soitolla se olisi ollut niinkuin mahdollista, nyt se ei ole kuin 2kk. Sitten pitäisi tehdä uudestaan. Minähän saan päätöspaperin itselleni, mutta se menee myös palvelukotiin. Henkilökunnan ei tarvitse tietää ja äitini ei ymmärrä siitä mitään. Olenhan koko ikäni täyttänyt heille vero ja kela ja ties mitä ilmoitukset kun ei ole selvyyttä ollut niissä.  Sitten Kelan henkilö pyysi että jos teen Maistraattiin postiosoite muutoksen ?? MITÄ! Sanoin että eihän se nyt onnistu, koska sitten kaikki kortit yms tulisivat minulle eikä äidille. ( Niin kas hän ei ollut ajatellut asiaa)  No päädyimme siihen että minä ilmoitan palvelukotiin että Kela kuoria ei tarvitse avata, vaan keräävät pinoon ja antavat minulle kun menen käymään siellä. Laitan siitä viestiä heille ja huomenna menen katsomaan äitiä, niin kerron samalla vielä  äidin omalle hoitajalle varmistaakseni.

Tässä jo tovin istuin parvekkeella kahvikupin ja äänikirjan seurassa. Ah, on se ihanaa..kunhan saan nuo lasit pestyä 😂 Pitää saada tuohon sini-sarjan härpäkkeeseen pesusieni osio ja sitten tulee puhdasta. Kunhan on kunnolla plussa asteita heti aamusta, eikä niinkuin tänään että pakkasta.

Kämppä projektia tässä suunnitellessa on 3 hakemusta laitettu. Jokaisesta otettiin melkein heti yhteyttä ja olisi ollut kämppää tarjolla. Mutta jotenkin päädyimme siihen että 3h voisi olla parempi kuin 2 huonetta ja saunahan tarvitsee olla. Paikkana on se missä olen asunnut aikaisemminkin. Silloin vuosia sitten kun erosin kuopuksen isästä muutimme järvenpäähän. Siitä voi jatkaa eteenpäin syvemmälle  tätä kotimaata tuonne idän suuntaan. Se ei tapahdu muutamaan vuoteen, joskus kyllä.

Nyt tuhlaamaan lahjakortti ja ruokakauppaan menoa ...Mitähän sitä keksisi ruokaa tälle päivälle?
Eilen illalla tuli tehtyä taas vispipuuroa ja arvaappas mistä ? No minäpä kerron kuvan kera 😂

Vispipuuro kokeilussa tällä kertaa Ananasvispipuuro🍍🍍 
                                                                   Mukavaa päivää sinulle 💚


                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti