BLOGINI

23.2.2021

Uusi vuosi siis 2021

 Hei sinulle!

En ole täällä ollut toviin ja katsotaan kuinka minun käy nyt.😊Jos kokeilisin miltä tämä kirjoittelu maistuu. Innostunko vai latistuuko fiilis? 

Äidin taistelu kun tuli päätökseen, en tuntenut enään tarvetta kirjoitteluun.  Äidistä voisin mainita että vielä on elossa ja ovat säästyneet Koronasta. Olen nähnyt äitiä kesällä ulkona, ikkunan takana tai syksystä tapaamishuoneessa. Olen iloinen ettei heillä ole ollut Koronaa ja nyt äiti on saanut koronarokotteen.     Äidillä muisti heikkenee, mutta sehän kuuluu Alzheimeriin. Näkökykykin on pysynyt siinä n.10% ja pyörätuoli on liikkumaväline. Äitihän täytti joulukuussa 2020 jo 96vuotta eli kunnioitettavaa ikää hänellä.

FB:ssa Mudella ja Mimmillä on lomaa tai ehkä lopetan kuvien tekemisen. Tulihan niitä kuitenkin vuosia tehtyä. Kun ei saa siitä mitään iloa ja ideat väännän väkisin. Eikö se tarkoita sitten sitä että "aikansa kutakin"... Mudetikrun tuumaukset syntyi extempore fiilillä ja Mimmin mietteet sitten hetken päästä perään.  

Katsotaan nyt sitten miten tässä edetään ja kun kevät tekee tuloaan. Olen innostunut taas leivonnasta ja edelleen ruuanlaitosta. Kevät kun lähtee enemmän käyntiin tulee ajeltua siellä ja täällä. Voisi vaikka niistäkin kirjoitella. Missä tulee käytyä jotain tai maisemaa vain katselemassa. 

Juuri nyt laitoin taas pataleipää uuniin paistumaan. Tällä kerralla kokeilen ihan teräskattilassa paistamista. Kun ohjeessa puhutaan padasta ja monet sanovat että eivät voi tehdä kun ei ole pataa. Miksi se ei onnistuisi teräskattilassa. Otin siitä kahvat ja kannen nupin irti, niin ne eivät pääse sulamaan. Tunnin päästä olen siitäkin viisaampi. Laitan kuvaa siitä huomenna jos innostun tästä kirjoitushommasta. Voihan sitä vain itselleen kirjoittaa kun ei tätä kovin moni tiedä...vissiin😂

 Nyt aamupalaa tässä nautin ja sitten aamun pakollinen pasianssi peli. Pelissä on 5 erillaista pasianssia per päivä. Tasot ovat helposta experttiin vaihdellen.      Sekä uusi aamukaverini johon olen vähän koukuttunut myös on äänikirjat.            Olen siinä aika ronkeli siinä lukija mielessä. Lukijan ääni täytyy olla miellyttävä että kirjaa on kiva kuunnella ja olenkin kuunnellut. Kuunneltuja kirjoja on jo kertynyt 17 kirjaa (Wau, täytyy sanoa). Ihan hämmästyin kirjojen määrää, mutta tykkään tästä paljon.

Mukavaa päivää sinulle ja nyt pieni pasianssi sessio ☕🌷

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti